M

menu

rescuewear

Producten

badges & logo’s

accessoires

outlet

custom made

Catalogus

poloshirts

polosweaters
& sweatjassen

vesten

jassen

broeken

over ons

Mens & milieu

Service

Kennis & tips

Branches

Dealers

Let’s
connect

custom made kleding voor hulpdiensten
rescuewear - we design for heroes

Custom made kleding

voor hulp­diensten

Een hulpverlener moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn of haar uniform. Bent u overtuigd van de kwaliteit en pasvorm van Rescuewear, maar wilt u de kleding aangepast naar uw specifieke wensen en eisen? Dan ontwerpen wij graag voor uw een eigen unieke kledinglijn die perfect aansluit op uw organisatie en werkzaamheden. Ook al heeft u weinig kennis van textiel en productie, bij ons bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Natuurlijk doen we dat op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Vele mogelijk­heden binnen kwaliteits- en veiligheids­normen

Uw eigen kledinglijn naar uw wensen

Een specifieke kleurencombinatie, aangepaste zakken, bevestiging van klittenband voor naambadges, logo bedrukking of borduring, een andere kleur knopen op de polo’s of het stiksel in een contrasterende kleur, er is ontzettend veel mogelijk. Onze designafdeling ontwerpt voor u een stijlvol uniek kledingstuk zoals bijvoorbeeld een poloshirt, hulpverlenersjas, veiligheidsvest of werkbroek. Een complete kledinglijn waarin alle items op elkaar afgestemd zijn is voor ons ook geen probleem. Op het gebied van draagcomfort of functionaliteit wordt geen concessie gedaan door onze vertrouwde kwaliteit, pasvorm en maatvoering aan te houden. Ook specifieke kledingeisen en veiligheidsnormen worden door ons meegenomen in het ontwerp.

Wilt u een specifieke kleurencombinatie, aangepaste zakken, bevestiging van klittenband voor naambadges, logo bedrukking of borduring, een andere kleur knopen op de polo’s of het stiksel in een contrasterende kleur? Geen probleem, er is ontzettend veel mogelijk.

L
Custom made kleding voor security

Profiteer van onze kennis, ervaring en contacten

Heeft u weinig kennis van textiel en productie? U bent bij Rescuewear aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en grote textielkennis bereiken we samen met u het gewenste resultaat. Wij weten waar we de beste materialen kunnen vinden en hebben een grote keuze uit accessoires waaruit u kan kiezen. Materialen zoeken we dicht bij onze productlocaties voor een snellere productietijd en het verminderen van milieu impact.

Mogelijk vanaf kleine aantallen

Wij zijn zeer flexibel als het gaat om aantallen. Wij produceren uw kledingstukken of complete kledinglijn vanaf 50 stuks.

Custom made kleding voor security in voetbalstadium

Stappenplan
voor uw kleding op maat

Om uw custom made traject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, volgen we het volgende stappenplan.

Stap 1
[
Stap 1

Oriëntatie en advies

Het traject start met het inventariseren van uw wensen en eisen. Voor welke werkzaamheden moet de kleding geschikt zijn? Welke functionaliteiten zijn daarbij belangrijk? Op basis van deze informatie kiezen we stoffen, garen en andere materialen uit. Moet uw hulpverlenerskleding voldoen aan specifieke eisen en normeringen? Ook dat is geen probleem. Wij adviseren u op het gebied van wettelijke eisen en normen.
Stap 2
L
Stap 2

Ontwerp

Op basis van alle verzamelde informatie start ons designteam met het maken van de kledingontwerpen in combinatie met het vastleggen van de meest geschikte duurzame kwaliteitsstoffen en -materialen.
Stap 3
L
Stap 3

Productsample

Zodra de ontwerpen akkoord zijn, starten we met het produceren van een productsample. Is deze helemaal in orde? Dan kan de productie beginnen op basis van dit goedgekeurde sample.
Stap 4
N
Stap 4

Productie en personalisatie

Uw kleding wordt geproduceerd. Daarna volgt een laatste kwaliteitscontrole. Zodra de kleding bij ons in Duitsland binnenkomt, starten we met de personalisatie van uw kleding. Denk daarbij aan logo bedrukking of borduring en het aanbrengen van naambadges.

De voor­delen van hulp­verleners­kleding op maat

Waarom kiezen voor custom made?

  • Unieke, professionele uitstraling voor hulpverleners
  • Geheel afgestemd op uw hulpdienst, werkzaamheden en doelgroep
  • Flexibel, al mogelijk vanaf kleinere aantallen
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Advies en begeleiding van ervaren ontwerper
  • Kwaliteitscontrole gedurende het hele productieproces
  • Continuïteit in kwaliteit, kleuren en modellen, ook bij vervolgorders
  • Geen kinderarbeid, goede arbeidsomstandigheden gegarandeerd
vele mogelijkheden van custom made kledij