M

menu

rescuewear

Producten

badges & logo’s

accessoires

outlet

custom made

Catalogus

poloshirts

polosweaters
& sweatjassen

vesten

jassen

broeken

over ons

Mens & milieu

Service

Kennis & tips

Branches

Dealers

Let’s
connect

rescuewear poloshirts en ziekenhuisshirt voor hulpverleners
rescuewear - we design for heroes

Polo­shirts

voor hulp­verleners

Een poloshirt of ziekenhuisshirt kan natuurlijk niet ontbreken in de outfit van een hulpverlener. U wilt graag dat uw shirt prettig draagt en over de juiste functionaliteiten beschikt. En uiteraard wilt u overal goed zichtbaar en herkenbaar zijn. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben poloshirts in verschillende kleuren voor mannen én vrouwen in een brede maatrange van XXS tot 9XL. Om de goede eigenschappen van bijvoorbeeld katoen en polyester te combineren, zijn veel van onze poloshirts samengesteld uit een mixstof. Alle poloshirts beschikken over diverse functionaliteiten zoals een intast borstzak met drukknoopsluiting, verdekte drukknoopsluiting en pennenzak op arm.

Wij bespreken graag met u wie de polo gaat dragen, in welke omstandigheden en of het aan de hoge zichtbaarheidsnormering EN ISO 20471 moet voldoen. Daarna adviseren wij u welk poloshirt het beste past bij uw werkzaamheden. Al onze shirts kunnen we voor u bedrukken en borduren.

Kiest u voor een poloshirt van Rescuewear, dan kiest u voor optimale kwaliteit voor een prima prijs. En u weet altijd zeker dat dit poloshirt op een eerlijke manier zonder kinderarbeid is geproduceerd.

Rescuewear poloshirt
Vapor X

Onze poloshirts beschikken over diverse functionaliteiten

Zo hebben we op de arm een pennenzak gestikt. Bij veel poloshirts is de drukknoopsluiting verdekt voor nog meer draagcomfort. Heeft de polo een intast borstzak dan is de drukknoopssluiting ook verdekt afgewerkt. De reflectiestriping is gemaakt van een stretch stof zodat het niet stoort bij bewegingen. Want uw polo moet uw werk ondersteunen en niet belemmeren.

Art. nr. 33251E14

korte mouwen
L
Stretch reflectiestriping op de schouders
L
Reflectiepiping op de schouders
L
Intast borstzak met drukknoopsluiting en reflectiepiping + lusje t.b.v. badgehouder
L
Verdekte drukknoopsluiting
L
Pennenzakje op linkermouw
L
De stof X-Dry heeft een zeer goed vochttransport
L
Gewebeeigenschaften Beratung Poloshirts

De stof­­eigen­­schappen van katoen en polyester

Wij hebben een uitstekende kennis van stofeigenschappen en functionaliteiten en adviseren u graag welke van onze poloshirts het beste past bij uw situatie.

Of een poloshirt prettig draagt, hangt af van het gewicht en stofsamenstelling. Katoen is een natuurproduct en staat bekend als zacht en huidvriendelijk. De pluspunten zijn luchtdoorlatend, warmte isolerend en vochtopname. Een nadeel is dat het kreukgevoeliger is. Polyester is een synthetische vezel, dus niet natuurlijk.
De pluspunten van polyester ten opzichte van katoen zijn de kleurvastheid, maatvastheid en elasticiteit. De vezels zijn sterk, waardoor ze niet snel zullen slijten en ze zijn niet kreukgevoelig. Synthetische vezels hebben daarentegen een gering vermogen tot vochtopname, waardoor de kans op zweten groter is.
Om de goede eigenschappen van beide materialen te combineren, zijn al onze poloshirts samengesteld van een mix van katoen en polyster (op Vapor X poloshirt na). Zo combineren we de positieve eigenschappen van beide materialen. Welke eigenschappen de boventoon voeren hangt af van het percentage gemengde stof.

Hoge vocht­regulatie door
X-Dry stof

Stof X-Dry voor goede vochtafvoer

Tijdens warmere dagen is het prettig als uw poloshirt vocht opneemt en afvoert door een ventilerende en ademende stof. Zo blijft u lang droog en fris.

Ons poloshirt Mix Dynamic 33256 is voorzien van de vocht afdrijvende stof X-Dry onder de armen. En ons poloshirt Vapor X 33251 is geheel geproduceerd met de X-Dry stof voor een nog hogere vochtregulerende functie. In onze X-Dry stof zijn zilver ionen verwerkt in het doek welke een antibacteriële werking hebben.

Rescuewear STOF X-DRY VOOR GOEDE VOCHTAFVOER

Bedrukken en borduren

EN ISO 20471 Normering

Custom made

Verantwoorde keuze

Zoek je een Rescuewear-dealer?

Rescuewear poloshirts

shirts

broeken

vesten

polosweaters & sweatvesten

jassen

rescuewear accessoires riemen

accessoires

Bedrukken en borduren van logo's en badges op kledij voor hulpverleners

badges & logo’s