M

menu

rescuewear

Producten

badges & logo’s

accessoires

outlet

custom made

Catalogus

poloshirts

polosweaters
& sweatjassen

vesten

jassen

broeken

over ons

Mens & milieu

Service

Kennis & tips

Branches

Dealers

Let’s
connect

Rescuewear outletcollectie voor nooddiensten
rescuewear - we design for heroes

Outlet­collectie

voor nood­diensten

Naast onze standaard kledingassortiment voor hulpverleners bieden wij u ook een outlet collectie aan. Dit assortiment voor dames en heren bestaat uit shirts, poloshirts, sweatjassen, werkbroeken basis en HiVis, zomervesten, fleecejassen, softshelljassen en overalls. Deze kleding is kwalitatief in een uitstekende staat, maar voldoet soms niet meer aan de gestelde eisen. Maar wat voor de één niet interessant is, kan voor de ander een buitenkans zijn door de scherpe prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen van ons outletassortiment.
Rescuewear outlet

De stof­­eigen­­schappen van katoen en polyester

Wij hebben een uitstekende kennis van stofeigenschappen en functionaliteiten en adviseren u graag welke van onze poloshirts het beste past bij uw situatie.

Of een poloshirt prettig draagt, hangt af van het gewicht en stofsamenstelling. Katoen is een natuurproduct en staat bekend als zacht en huidvriendelijk. Polyester is een synthetische vezel, dus niet natuurlijk. Rescuewear maakt dankbaar gebruik van de stofeigenschappen en functionaliteiten van zowel katoen als polyester.
Lees hieronder verder.

Bedrukken en borduren

EN ISO 20471 Normering

Custom made

Verantwoorde keuze

Zoek je een Rescuewear-dealer?

shirts

broeken

vesten

polosweaters & sweatvesten

jassen

rescuewear accessoires riemen

accessoires

badges & logo’s