M

menu

rescuewear

Producten

badges & logo’s

accessoires

outlet

custom made

Catalogus

poloshirts

polosweaters
& sweatjassen

vesten

jassen

broeken

over ons

Mens & milieu

Service

Kennis & tips

Branches

Dealers

Let’s
connect

Rescuewear bedrukken van hulpverlenrskeding
rescuewear - we design for heroes

bedrukken, borduren, vermaken (retouche) & wasservice

van hulp­verleners­kledij

Elke hulpverlener in de optimale werkkleding

bedrukken en borduren

Rescuewear kan vrijwel al uw hulpverlenerskleding en accessoires voorzien van personalisatie zoals een bedrukking, borduring of een klittenband. Hulpverlenerskleding bedrukken of borduren biedt u veel voordelen, zoals:

  • professionele, verzorgde en uniforme uitstraling
  • vergroten van uw naamsbekendheid, herkenbaarheid en vertrouwen
  • meer teamgevoel onder medewerkers
Rescuewear voor hulpdiensten bedrukken en borduren
Een optimaal passend uniform met de Rescuewear vermaken en retouche service

Vermaken – retouche

Medewerkers van spoedeisende diensten moeten snel hulp kunnen verlenen. Werkkleding mag dan nooit een belemmering zijn. Om uw Rescuewear uniform optimaal passend te maken, kunt u bij ons terecht voor vermaakwerk (retouche). Denk daarbij aan het verlengen of verkorten van mouwen of broekspijpen, het inzetten van stukken textiel voor meer bewegingsvrijheid tot het aanbrengen van klittenband en badges.

Elke hulpverlener in een optimale werkuniform

Ieder mens is uniek en elk lichaam heeft een unieke vorm. Het is onze missie elke ambulancier of andere hulpverlener te voorzien van passende Rescuewear kleding. Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring om een jas, broek of ander kledingstuk aan te passen aan elk lichaam. Alle aanpassingen worden vakkundig uitgevoerd, vanaf 2 stuks tot grotere aantallen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Wasservice voor hulp­verleners­­kleding

Een werkuniform van hulpverleners moet bij het aantrekken altijd schoon zijn. Juist voor hulpdiensten in deze coronatijd is het essentieel, dat er hygiënisch gewerkt kan worden om hulpverleners en hun patiënten te beschermen. Onze bedrijfskleding is geschikt om thuis of op het werk gewassen te worden. Maar bepaalde vuil- en bloedvlekken zijn soms lastig te verwijderen. Wilt u gegarandeerd schone kleding en geen risico dat iemand thuis per ongeluk te heet wast? Bent u op zoek naar tijdsbesparing en wilt u überhaupt geen omkijken hebben naar het wasproces? Dan kunnen wij u helpen met onze wasservice concepten.

Wasservice voor hulpverlenerskleding